ravintola-kuori-food-wine-turku-kasvisravintola-katariina-vesterinen_marjaana-pohjola.jpg

kuva: Peter Linden

ME

 

Kuoressa kasvisruoka ja itse tekeminen eivät ole valintoja- ne ovat itsestäänselvyyksiä. 

Kuori food and wine on kahden naisen unelma ravintolasta, jossa tarjoillaan herkullista ruokaa kasviksista modernilla tavalla. Kuoren sisällä sykkii cuori, sydämet. Tässä turkulaisessa kasvisravintolassa ruokaa tehdään rakkaudella ja se näkyy ja kuuluu, sillä kauneutta on tarjolla kaikille aisteille.

Keittiö nojaa Aasiaan, mutta myös Lähi-Itään, Pohjois-Afrikkaan ja Välimerelle. Juuret ovat kuitenkin syvällä suomalaisessa maaperässä ja raaka-aineet ostetaan mahdollisuuksien mukaan lähialueilta.  Kuoren ruokalistalla yli puolet annoksista on vegaanisia.

Keittiöstä tulvii tuhat ja yksi tuoksua ja ruuassa maistuu lempeä jeera, tulinen chili, raikas lime ja rapea Kuori. Annokset ovat värien ilotulitusta ja makujen harmoniaa.  Ne on suunniteltu jaettaviksi, sillä hyvä ruoka on vielä parempaa ystävien seurassa nautittuna.

banaaninlehti-ravintola-kuori-food-and-wine.png

Viinit on valittu huolella eurooppalaisten pientuottajien valikoimasta, ja ne ovat kaikki vegaanisia.  Oluet tulevat pienpanimoilta Suomesta. Drinkkilista on rakennettu kiinnostavaksi, sopimaan yhteen etnisvivahteisten ruokien kanssa.

Kuoressa jokainen asiakas on vieras, joka otetaan lämpimästi vastaan. Palvelu on rentoa mutta asiantuntevaa, liika pönötys jätetään muille. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ruoasta, tarkoin valikoiduista viineistä ja hyvistä fiiliksistä.  Ne tarjoillaan rennosti, kuten kotona on tapana. 

IMG_1478.jpg