RUOKA
kuori- kasvisten alttari jo vuodesta 2016
Teemme ruokaa intohimolla ja luovalla otteella raaka-ainetta kunnioittaen.
Pyrimme toiminnallamme kuormittamaan maapallon kantokykyä mahdollisimman vähän, joten raaka-aineet Kuoreen tulevat lähituottajilta mahdollisuuksien mukaan. Menua vaihdetaan usein kasvisten sesongin mukaan ja käytämme luomua aina kun mahdollista.
Otamme huomioon myös allergiat ja erikoisruokavaliot. Ilmoitathan näistä kuitenkin etukäteen tehdessäsi pöytävarausta.
Tule meille nauttimaan ammattitaidolla tehdystä ruoasta ja jätä kasvikset huoleksemme!
Olemme miettineet teille valmiiksi makuparit maistelumenuun,
joka on herkullisen kattava läpileikkaus ruokalistastamme.
Kuori-menu tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle
ja menu on saatavana
myös vegaanisena ja gluteenittomana.
KUOREN MAISTELUMENU 59
Karamellisoitu sipulikeitto
Timjamia ja gruyérejuustoa
Punajuuritartar
Hiillostettua punajuurta, karhunvatukkaa, vesikrassia ja juuressipsejä
Perunarieska ja pikkeleitä
Piparjuurta, kaurafraichea, rapeaa shalottisipulia, fenkolia, omenaa ja talon pikkeleitä
Mangoceviche
Kookosta, kurkkua, punasipulia, rapeaa tapiokaa ja kapriksia
Kurpitsacannelloni ja misoliemi
Kurpitsa-sienitäytettä, miso-norilientä, kaviarttia, ricottaa ja tagetes-öljyä
Kookos “Dulce de leche” -juustokakku
Mantelia, taatelia ja kookoskaramellia
VIINIPAKETTI maistelumenuuseen 41 €/hlö
Lisää Kuoren juurileipää kaveriksi +2,5 €
Menu saatavilla myös täysin vegaanisena ja gluteenittomana!
Maistelumenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle.
Katso Kuoren a la carte-lista alta.
ALKUUN / LISÄKSI
Kuoren mehevää leipää 8
Hapanjuurileipää ruskistetulla voilla V,(G)
Kaali 12
Tofu-kaalikääryle, rapeaa pikkelöityä kaalta, valkoviinikastiketta ja puolukkaa V,G
Perunarieska ja pikkeleitä 15
Kaurafraichea, talon pikkeleitä, piparjuuri-majoneesia, rapeaa shalottisipulia, fenkolia ja omenaa V,G
Karamellisoitu sipulikeitto 14
Talon juurileipää, timjamia ja gruyérejuustoa G,(V)
Mangoceviche 13
Kookosta, kurkkua, punasipulia, rapeaa tapiokaa ja kapriksia V,G
Pinjansiemen-portobello Arancini 15
Lisäksi basilika-aiolia G
Paahdettua broccolinia ja ajo blancoa
Gremolataa, paahdettuja siemeniä, parmesaania ja viinirypäleitä G,(V)
Fritattuja perunoita 8
Talon majoneesilla V,G
PÄÄRUOAT
Pasta Puttanesca 24
Aurinkokuivattua tomaatti-kastiketta, marinoitua kirsikkatomaattia, paprikaa, kapriksia, mozzarellaa, lehtipersiljaa ja chiliä (V,G)
Vihreää currya ja nuudeleita 25
Sieniä, pinaattia, minttua, korianteria, tofua, edamamepapuja ja paksoita V
Rapeaa munakoisoa 23
Miso-kermakastiketta, wasabimajoneesia, corn flakes, cashewpähkinöitä ja rapeita perunoita V,(G)
Karamellisoitu sipulikeitto 18
Talon juurileipää, timjamia ja gruyérejuustoa G,(V)
JÄLKIRUOKA
Kookos “Dulce de leche” -juustokakkua 12
Mantelia, taatelia ja kookoskaramellia V,G
Financier-leivos jogurttimoussella 12
Agave-sitruunaleivos, kiivisalsaa ja pistaasigranolaa V
Huomioittehan ystävällisesti, että ryhmille, 8 henkeä tai enemmän,
suosittelemme yhtenäistä maistelumenutilausta,
erikoisruokavaliot luonnollisesti huomioiden.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Kysy tarkemmista allergeeneista henkilökunnalta.
Tervetuloa nauttimaan!