RUOKA

kuori- kasvisten alttari jo vuodesta 2016

Teemme ruokaa intohimolla ja luovalla otteella raaka-ainetta kunnioittaen. 

Pyrimme toiminnallamme kuormittamaan maapallon kantokykyä mahdollisimman vähän, joten raaka-aineet Kuoreen tulevat lähituottajilta mahdollisuuksien mukaan. Menua vaihdetaan usein kasvisten sesongin mukaan ja käytämme luomua aina kun mahdollista.

Otamme huomioon myös allergiat ja erikoisruokavaliot. Ilmoitathan näistä kuitenkin etukäteen tehdessäsi pöytävarausta.

Tule meille nauttimaan ammattitaidolla tehdystä ruoasta ja jätä kasvikset huoleksemme!

Olemme miettineet teille valmiiksi makuparit maistelumenuun,

joka on herkullisen kattava läpileikkaus ruokalistastamme.

 

Kuori-menu tarjoillaan aina koko pöytäseurueelle

ja menu on saatavana

myös vegaanisena ja gluteenittomana.

KUOREN MAISTELUMENU 59

Karamellisoitu sipulikeitto

Timjamia ja gruyérejuustoa

Punajuuritartar

Hiillostettua punajuurta, karhunvatukkaa, vesikrassia ja juuressipsejä

Perunarieska ja pikkeleitä 

Piparjuurta, kaurafraichea, rapeaa shalottisipulia, fenkolia, omenaa ja talon pikkeleitä

Mangoceviche

Kookosta, kurkkua, punasipulia, rapeaa tapiokaa ja kapriksia

Kurpitsacannelloni ja misoliemi

Kurpitsa-sienitäytettä, miso-norilientä, kaviarttia, ricottaa ja tagetes-öljyä

Kookos “Dulce de leche” -juustokakku

Mantelia, taatelia ja kookoskaramellia

VIINIPAKETTI maistelumenuuseen 41 €/hlö

Lisää Kuoren juurileipää kaveriksi +2,5 €

Menu saatavilla myös täysin vegaanisena ja gluteenittomana!

Maistelumenu tarjoillaan koko pöytäseurueelle.

Katso Kuoren a la carte-lista alta.

ALKUUN / LISÄKSI

Kuoren mehevää leipää 8

Hapanjuurileipää ruskistetulla voilla V,(G)

Kaali 12

Tofu-kaalikääryle, rapeaa pikkelöityä kaalta, valkoviinikastiketta ja puolukkaa V,G

Perunarieska ja pikkeleitä 15

Kaurafraichea, talon pikkeleitä, piparjuuri-majoneesia, rapeaa shalottisipulia, fenkolia ja omenaa V,G

Karamellisoitu sipulikeitto 14

Talon juurileipää, timjamia ja gruyérejuustoa G,(V)

Mangoceviche 13

Kookosta, kurkkua, punasipulia, rapeaa tapiokaa ja kapriksia V,G

Pinjansiemen-portobello Arancini 15

Lisäksi basilika-aiolia G

Paahdettua broccolinia ja ajo blancoa

Gremolataa, paahdettuja siemeniä, parmesaania ja viinirypäleitä G,(V)

Fritattuja perunoita 8

Talon majoneesilla V,G

PÄÄRUOAT

Pasta Puttanesca 24

Aurinkokuivattua tomaatti-kastiketta, marinoitua kirsikkatomaattia, paprikaa, kapriksia, mozzarellaa, lehtipersiljaa ja chiliä (V,G)

Vihreää currya ja nuudeleita 25

Sieniä, pinaattia, minttua, korianteria, tofua, edamamepapuja ja paksoita V

Rapeaa munakoisoa 23

Miso-kermakastiketta, wasabimajoneesia, corn flakes, cashewpähkinöitä ja rapeita perunoita V,(G)

Karamellisoitu sipulikeitto 18

Talon juurileipää, timjamia ja gruyérejuustoa G,(V)

JÄLKIRUOKA  

Kookos “Dulce de leche” -juustokakkua 12

Mantelia, taatelia ja kookoskaramellia V,G

Financier-leivos jogurttimoussella 12

Agave-sitruunaleivos, kiivisalsaa ja pistaasigranolaa V

Huomioittehan ystävällisesti, että ryhmille, 8 henkeä tai enemmän,

suosittelemme yhtenäistä maistelumenutilausta,

erikoisruokavaliot luonnollisesti huomioiden.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kysy tarkemmista allergeeneista henkilökunnalta.

Tervetuloa nauttimaan!


IMG_1002.jpg
ravintola-kuori-food-wine-turku-kasvisravintola-kehyskuvitus2.jpg